80-luvun villit sisustusideat

Kahdeksankymmentä luku oli villiä aikaa ja silloin olivat muodissa revityt vaatteet ja muhkeat kampaukset. Muistaako kukaan, millaista oli tämän ajan sisustus. No Suomessa se ei ehkä ollut aina niin mahtailevaa kuin muualla maailmassa mutta nyt haluan keskittyä niihin sisustusideoihin, joita näimme tv:ssä ja ehkä näistä voisi jotain hyödyntää nykyään omaan kotiinkin.

Tältä vuosikymmeneltä on aina jäänyt mieleen neon valot, joita oli joka paikassa. Näitä valoilla varustettuja kirjoituksia on tänäkin päivänä saatavilla ja sellaisten ripustaminen omaan kotiin tuntuu hyvältä idealta. Samalla muistoihin tulevat korituolit sekä lepakkotuolit, joita oli hyvin monia erilaisia malleja. Näitä varmasti voisi hankkia itselleen edelleenkin käyttöön.

Image
Image

Jotain, mitä 80-luvulla ainakin TV-ohjelmissa oli näkyvillä olivat jukeboxit. Jukeboxin asentaminen omaan kotiin olisi varmasti huippuhienoa ja jos tilaa riittää niin biljardipyötä baarin kera tuo varmasti aitoa 80-luvun tunnelmaa jokaiseen taloon. Myös perinteiset lasiruutuseinät olivat suurta muotia tänä aikana. Niitä näki melkein missä seinässä vain. Tällaisia ei ehkä enää niin paljoa ole käytössä mutta hauska idea, jota voisi hyödyntää nykyäänkin.

Muita asioita, mitä aina etsii ja yrittää hankkia kotiinsa on erilaiset 80-luvun lankapuhelimet. Näitä oli varmasti niin paljon erilaisia malleja, että ei pysty määrä laskemaankaan. Näiden lisäksi akvaariot ja eri paikkoihin upotetut televisiot ovat syöpyneet televisiosarjoista omaan alitajuntaan. Nykyisin tv:n upotus ei ole mikään ihmeellinen asia muta toista oli ennen kuin se oli puoli metriä paksu.

Image

Ehkä aika kuultaa muistot ja 80-luku tuntui villimmältä kuin se todellisuudessa oli ja jos nykypäivän asioita olisi nähnyt tuohon aikaan olisi varmasti todennut näiden olevan hieman enemmän villejä kuin, mitä nyt ajattelemme menneisyydestä.