Hanki työvälineet keittiöösi verkosta

Netti on täynnä kaikenlaisia uusia innovaatioita keittiöön, joista et välttämättä ole koskaan kuullutkaan. Mitä kaikenlaisia keksintöjä on saatavilla nykyaikaiseen keittiöön ja onko niistä mitään hyötyä ruoanlaitossa? Tässä muutama hauska väline, joilla nostat ruoanlaittosi tasoa ja tehoa huippuunsa nopeasti ja vaivattomasti.

Image

Oletko kuullut laitteesta nimeltä Sous Vide keitin? Sous Vide on tapa valmistaa lihaa tasaisella lämmöllä vakuumilla suljetussa pussissa veden alla, jossa liha kypsyy juuri oikeaan kypsyyteen. Tämän jälkeen voi lihan pinnalla paistaa pelkästään väriä pannulla ja tarjoilla aina täydellistä lihaa. Sous Vide keitin on saatavilla jokaiseen keittiöön helposti verkosta.

Mikä on vaikeinta lihan valmistamisessa uunissa? Lämpötilan seuranta tietenkin. Nykyään on verkosta saatavilla lämpömittari, jonka voi yhdistää omaan mobiililaitteeseen ja saada reaaliaikaista tietoa lihan sisälämpötilasta suoraan kännykkään. Tämä on todella kätevä innovaatio, josta jokainen kotikokki hyötyy.

Image
Image

Lähes jokaisella on jossain vaiheessa kotona ollut vohvelirauta. Vohveliraudan versio numero kaksi on verkosta saatava Double rotation waffle maker, jonka avulla voit valmistaa vohveleita liukuhihnalta. Aina kun laitat vohvelitaikinan paistumaan vohveliraudan sisään, voit kääntää laitteen ja saat laitettua toisen vohvelin paistumaan laitteen toiselle puolelle. Tällä laitteella tuplaat tuotannon hetkessä.

Verkko on täynnä nykyään mitä ihmeellisempiä innovaatioita mutta kyllä perinteisiäkin keittiövälineitä ja elektroniikkaa saa ostettua verkosta. Verkkokaupat tarjoavat myös hyvän valikoiman erilaisia tuotteita ja ne ovat yleensä huomattavasti halvempia kuin normaalista kaupasta ostettuina. Esimerkiksi uuni tai indukstioliesi on nykyään kätevästi hankittavissa verkosta ja ne saa helposti kotiin toimitettuina. Lisäksi monilla verkkokaupoilla on asennuspalvelu, joka takaa sen että tuote toimii ja on heti toimituksen jälkeen käyttövalmiina. Jos et löydä haluamaasi tuotetta heti ensimmäisestä kaupasta, kokeile hakea verkosta hakukoneesta jotain tuotetta, et koskaan tiedä millaisia innovaatioita tulee vastaan internetin ihmeellisessä maailmassa.