Miksi suosia design tuotteita

Image

Suomalaiset design tuotteet ovat suosittuja ympäri maailmaa ja monet meistä omistaa tuotteita kotonaan tietämättä niiden todellista arvoa. Design tuotteita metsästetään nykyään myös paljon kirpputoreilta ja antikvariaateista, ja monet ostavatkin astiansa käytettyinä. Miksi design tuotteet ovat niin suosittuja ja minkä takia niitä kannattaa hankkia omaan kotiin?

Suomessa on monia design tuotemerkkejä ja niiden suosio on tällä hetkellä todella kovaa maailmalla. Meille suomalaisille paikallisten design tuotteiden ostaminen ei tunnu kovin uudelta asialta mutta sitä kannattaa harrastaa. Monesti design tuotteiden hinta kasvaa niiden iän myötä ja useasti voi olla, että sopiva mallisto saa huiman suosion ja sen arvo voi olla korkea myöhemmässä vaiheessa. Tämän takia design on hyvä sijoitus, josta voi jäädä jotain myös tuleville sukupolville. 

Astioiden lisäksi meillä on monia lasiesineiden valmistajia ja monia suunnittelijoita, joiden teokset ovat kuuluisia ympäri maailmaa. Lasiesineet ovat myös hienoja sisustuselementtejä ja ne ovat todellisia taidonnäytteitä, joita kehtaa esitellä. Suomalainen muotoilu on muutenkin kiinnostavaa ja maailmalla voi nähdä monia suomalaisia tuotteita eri paikoissa. Keittiövälineet ja puutarhavälineet Fiskarsilta ja vaatteet ja kuosit Marimekolta ovat kuumia nimiä monella markkinalla. 


Design tuotteissa on myös hyvä laatu ja ne kestävät todellakin aikaa. Ne ovat hyvä sijoitus ja niitä voi käyttää pitkän aikaa. Monesti astiat ja muut välineet säilyvät kunnossa ja ne siirtyvät sukupolvilta toiselle yhtä toimivina ja laadukkaina. Näitä suomalaisia design tuotteita voi helposti ostaa Suomessa monista eri kaupoista ja meillä on myös dedikoituneita liikkeitä jokaiselle merkille. Tuotteita voi myös ostaa verkosta, kuten makujakauppa.fi verkkokaupasta, jossa on laaa avlikoima suomalaista designia saatavilla.