Sisusta pienemmällä budjetilla

Jos haluat sisustaa kotiasi ja kaikki sisustustuotteet tuntuvat maksavan maltaita, ei hätää. On myös mahdollista sisustaa pienemmällä budjetilla, eikä sinun tarvitse laittaa lähes mitään siihen, että voit muuttaa kotisi ulkoasua uudelleen. Millä tavalla tämä on mahdollista? Lue seuraavasta artikkelista vinkit, miten muutata sisustusta ilman suurta budjettia ja säästä rahaa. Tällä tavalla jää myös rahaa vaikka lomailuun ja voit vaikka vierailla glo hotels Helsingissä.

Image

Yksi tapa muuttaa sisustusta kotona on yksinkertaisesti muuttaa huonekalujen paikkaa ja voit tietenkin muuttaa myös huoneiden järjestystä ja sovittaa huonekalut uudelleen toisiin huoneisiin. Tämä piristää heti kodin sisustusta ja muuttaa sitä täysin ilmaiseksi. Jos sinulla on paljon tavaraa kotona ja haluat muutosta, voit myös harkita minimalistista sisustusta ja myydä ylimääräiset kalusteet pois. Näin voit saada ylimääräistä rahaa, jota voi käyttää uusien sisustustuotteiden hankkimiseen.

Tapettien ostaminen ja laitto maksaa todella paljon mutta on helppo tapa piristää sisustusta. Jos haluat päästä edullisemmin, voit sen sijaan tehdä itsellesi maalaussabluunan, jonka avulla voit maalata kuvioita seinälle tapetin sijaan. Näin saat hienoja sisustuselementtejä huoneiden seiniin. Hyödynnä myös ostamasi purkit ja pullot. Erilaisista lasiesineistä, joita ostamme päivittäin kaupasta, voi saada kauniita sisustuselementtejä. Voit tehdä värikkäistä pulloista maljakoita. Lasipurkkeihin voit asetella kiviä tai muita materiaaleja ja tehdä niistä hienoja esineitä esimerkiksi olohuoneen kahvipöydälle.

Image
Image

Sisustustuotteita löytyy myös luonnosta. Kerää kauniita kiviä rannalta, kerää kukat luonnosta, sen sijaan että ostaisit ne. Metsästä löytyy kuivuneita puita, joista voi tehdä sisustus puun ja voit hyödyntää sammalta ja muita materiaaleja ja tehdä niistä kauniita asetelmia purkkeihin. Kaiken ei tarvitse aina maksaa ja monet asiat, joita kaupasta voi ostaa, on mahdollista valmistaa myös itse.